4a Marató de la Fageda, a la Sénia

El dissabte passat vaig anar a entrenar per poder preparar-me per a  la marató amb Manel Olle fent 28Km i un desnivell de 1900m+, una bona experiència i un bon company.

Durant la setmana no vaig poder fer res, ja que vaig tenir febra a causa de la “passera” i em va ser impossible poder entrenar.

El dia abans de la marató no tenia segur de poder finalitzar-la,  ja que no estava recuperat al 100%,  però amb la il·lusió que tenia de poder fer la marató i amb molt d’esforç vaig decidir intentar-ho.

El diumenge a les 5:30h el pare em va despertar, després de menjar una mica agafarem les bosses que ja teniem preparades i vam empendre la sortida cap a la “Bellota” per anar a buscar a Mingo, un “crack” d’aquestes curses. Pel viatge “petavem la xerrada” dels inconvenients que ens podiem trovar durant la marató, ja que Mingo l’any passat l’havia feta.

Al arrivar a la Sénia varem recollir els dorsals i després de canviar-nos ja era l’hora d’entrar al “corralet” per poder iniciar la sortida a les 7:30h. amb puntualitat.

Sols en “donar el tret”,  Mingo va desparèixer del meu costat, però tenia al meu davant a Sergi Matamoros, de la meva categoria i vam anar junts fins al primer habituallament, on ens vam creuar a Marc Lleixa , també company de categoria. Després d’una parada per beure, Sergi es va avançar per tornar a empendre la cursa.

Mes endavant, em vaig trovar un grup de corredors del Roquetes, on vam fer la “xerradeta” explicant-me que havien sortit corren del seu ciutat per a poder dormir a la Sènia i a l’endemà poder participar amb aquesta dura Marató, així que em vaig engantxar amb ells, seguint-los fins gairebé el final de la cursa.

Destacant la duressa del recorregut, amb estones de cansament i podent recuperar forces als habituallaments, així com descansar uns petits segons, la tensió que hi havia a les meves cames, però també, veien també la part positiva d’haver pogut finalitzar la meva primera marató amb 16 anys i un llarg kilometratge de 43km., un desnivell de 2.432m+, quedant el 132 de 153 participants amb un temps de 7h.18m. però aconseguint podi en 2n lloc de la meva categoria JM i a més a més un trofeu per ser el més jove de la marató.

2013-05-18_06_00_24 2013-05-18_06_00_39                                                  2013-05-18_06_00_50 (1)

Bloc a WordPress.com.