5a Duextrem Amposta “Lo Coll Llarg”, a Amposta

Setmana d’exàmens però escapar-me un moment per fer el que m’agrada, no fa cap mal!!

Poc entrenat, havia tingut un mes de comunions, però amb moltes ganes d’anar a córrer ja que vaig apuntar-me amb un mes d’antelació a la trail “Lo Coll Llarg”. I a més vaig fer podi.

En aquesta cursa vaig sortir un poc fort, amb el crack de la meva categoria Joan Obiol, quan ja portàvem els 15 quilometres vaig haver de de frenar.

Al començar anava molt bé, passant a uns quants, més tard, a l’arribar al pàrquing de la foradada, portant més de mitja cursa, ja em sentia un poc cansat. A un tram que no estava molt ben senyalitzat, em van passar els cracks de les curses trail, Fernando Beser i Cristian Pellicer, a qui dono les gràcies per aguantar-me fins aquell tros de cursa. Quan em quedaven aquells 2 quilòmetres que et diuen a l’últim avituallament sols em faltava un últim esforç: una pujada, una cresta i per finalitzar la baixada per arribar a la  meta, i un esprint final. Amb un temps de 2h 28m, vaig quedar en segona posició de la meva categoria i el 62è de la general.

A l’arribar, just al passar el xip, anaven arribant los falduts, Floren Sales i seguidament Sergi Pla, més tard Dani Queralt i Pere Pujol.

Per finalitzar la meva crònica només us vull animar a que el pròxim any feu la trail almenys, ja que les vistes i el lloc on estava localitzada la Duextrem Amposta “Lo Coll Llarg” eren espectaculars.

1013427_687867467896566_124688188_n$RPUMMJX

Bloc a WordPress.com.